Hola recicladors i recicladores!

Hola a tots i a totes! Aquesta és una nova pàgina web en la que parlem de l’importància del reciclatge i us agudem a millorar. Hi ha molts apartats per visitarm, tenim un gràfic amb les dades de la brosa del’any 2020, una petita explicació de que es el recicltge i perquè es tant important, una enquesta per a que omplis… Volem que les dades de brosa disminueixin i que no contaminem tant. Voleu un món millor i estem encantats de que ens vulguis ajugr i participis. Esperem que t’agradi la visita a la web i que reflexionis sobre l’importancia de cuidar el nostre planeta, perquè els que hi vivim som nosaltres, i el camviem per el bé de tots i totes!

Grestal Script DEMO Regular

Benvinguts i benvingudes, l’idea principal de la nostra web es donar conciencia de la contaminació actual i de com afecta al nostre planeta.

 Et donarem consells per reduir una mica menys…

Per a saber que és el reciclatge, perquè es tant important, consells per millorar, activitats… et convidem a que visitis els apartats de la pàgina que trobaràs a la capcelera, trobaràs informació del reciclatge clicant a l’apartat “Informació sobre la contaminació” i per visitar activitats ves a l’apartat “activitats de plantejament”

1 comentari a “Hola recicladors i recicladores!”

Deixa un comentari